Forfatter
Tittel
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Jan Vardøen, innehaver av den populære restauranten Villa Paradiso på Grünerløkka i Oslo, viser her hvordan man kan lage verdens beste pizza hjemme. Han skriver en personlig tekst til alle oppskriftene og kommer med råd til hva man bør drikke til pizza og italienske desserter. Boken inneholder stemningsbilder fra Napoli, samt helsides foto av 35 pizzaer.
1. utg.: Oslo : Cappelen Damm, 2011 med tittel: Pizza Paradiso
Har innholdsfortegnelse, register
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00001155nam 22002531 4500
*00115715
*008 a 00nob 2
*015 $a0422367$bBIBBI
*019 $bl
*020 $a978-82-02-47161-3$bib.$cNkr 249.00
*08231$a641.82$zh$25
*090 $bq$c641.82$dV
*100 0$aVardøen, Jan$d1962-$jn.
*24510$aEkte italiensk pizza$cJan Vardøen ; med fotograf Agnete Brun
*250 $a2. utg.
*260 $a[Oslo]$bCappelen Damm faktum$c2015
*300 $a179 s.$bkol. ill.
*503 $a1. utg.: Oslo : Cappelen Damm, 2011 med tittel: Pizza Paradiso
*505 $aHar innholdsfortegnelse, register
*520 $aJan Vardøen, innehaver av den populære restauranten Villa Paradiso på Grünerløkka i Oslo, viser her hvordan man kan lage verdens beste pizza hjemme. Han skriver en personlig tekst til alle oppskriftene og kommer med råd til hva man bør drikke til pizza og italienske desserter. Boken inneholder stemningsbilder fra Napoli, samt helsides foto av 35 pizzaer.
*650 1$aPizzaer$0matlaging$1641.8/248$2BS$2BS$9nor
*655 2$aKokebok$2BS$9nor
*700 0$aBrun, Agnete$d1968-$efotogr.$jn.
*74000$aPizza Paradiso
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening